Львівський портал

«Львівобленерго» оновило графіки погодинних вимкнень

«Львівобленерго» оновило графіки погодинних відключень, зважаючи на значний щоденний обсяг обмежень електроживлення за розпорядженнями НЕК «Укренерго» через дефіцит потужності. Про це Львівському порталу повідомили у «Львівобленерго».

«Львівобленерго оновило графіки погодинних відключень, зважаючи на значний щоденний обсяг обмежень електроживлення за розпорядженнями НЕК “Укренерго”  через дефіцит потужності. Обсяг обмежень, які задає НЕК “Укренерго” для Львова та області, не могли покривати попередні графіки. Тому їх довелося оновити», – йдеться в повідомленні.

Кількість груп (черг) у погодинному графіку та приналежність до них споживачів не змінилась. Їх далі шість: 1.1, 1.2, 2.1, 2.2, 3.1, 3.2.

Оновлені графіки сформовані на основі тих, які діяли раніше. Ключова відмінність — з’явилась додаткові клітинки «Можливі відключення» (білий колір), які замінили частину зелених клітинок (є енергія).

Оновлені графіки

Мешканці Львівщини дізнатись свою групу відключень можуть:

  • На сайті «Львівобленерго» в розділі «Чому немає світла»;
  • У чат-боті «Львівобленерго» у Viber (для побутових споживачів);
  • У чат-боті «Львівобленерго» у Telegram (для побутових споживачів);
  • У чат-боті «Львівобленерго Бізнес» у Viber (для юридичних споживачів);
  • У чат-боті «Львівобленерго Бізнес» у Telegram (для юридичних споживачів).

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-06-26 12:56:40