Львівський портал

У Тухольці 21-річна водійка влетіла у відбійник та інше авто. Госпіталізовано трьох людей

У селі Тухолька Стрийського району Львівщини легковик вилетів на зустрічну, де після зустрічі із відбійником вїхав у інше авто. В наслідок ДТП до лікарні госпіталізували відразу трьох осіб, серед них 4-річну дитину, повідомляє Львівський портал.

У пресслужбі поліції Львівської області повідомили, що дорожньо-транспортна пригода сталась у п’ятницю, 27 вересня о 8.55 на автодорозі Київ – Чоп у селі Тухолька.

Як попередньо встановили правоохоронці, водійка автомобіля Ssang Yong, 21-річна жителька Харкова, не впоралась з керуванням.

«Транспортний засіб виїхав на зустрічну смугу, зіткнувся з металевим відбійником, а далі, рухаючись за інерцією – зіткнувся з автомобілем Citroen, яким керувала мешканка сусіднього села віком 25 років», – йдеться у повідомленні.

Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали водійка Citroen та двоє її пасажирок віком 52 та 4 роки. Вони були доставлені у лікарню.

За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальні провадження. Винуватиці аварії загрожує до тьрох років обмеження волі та права керувати транспортними засобами на ще на три роки.

Поліцейські встановлюють обставини подій.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-28 12:55:03