Львівський портал

Рашисти двічі атакували лікарню у Сумах. Є загиблі

У Сумах росіяни двічі вдарили по медичному закладу. Станом на зараз відомо, що загинуло щонайменше 8 осіб, повідомляє Львівський портал.

Як повідомив глава МВС Ігор Клименко, внаслідок першого обстрілу загинула 1 людина, зазнало руйнувань перекриття декількох поверхів лікарні та розпочалася евакуація пацієнтів та персоналу.

Для допомоги людям на місце обстрілу прибули рятувальники та поліцейські. Тоді ж, під час евакуації хворих, ворог наніс повторний удар. Станом на 09.20 год було відомо про 6 загиблих, серед яких поліцейський. Ще одного поліцейського поранено.

Сумська обласна військова адміністрація повідомила, що рашисти атакували лікарню дронами. Станом на 12.19 год стало відомо про 8 загиблих, а ще 12 людей було поранено.

У той же час із лікарні евакуювали 113 пацієнтів. Триває рятувальна операція.

Як відомо, українські поліцейські зазнають втрат другий день поспіль В Кривому Розі продовжуються пошуки на місці вчорашнього удару по будівлі поліції де загинуло троє правоохоронців. За наявною інформацією, ще один працівник може бути під завалами.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-28 12:27:56