Україна і світ

«Тувинцы ночью к нему приходят заточку к шее подставляют» — ГУР перехоплення про вирішення конфліктів на росії

Українські розвідники оприлюднили перехоплену розмову військових рф щодо конфлікту з тувинцями в одній із частин.

Перехоплену розмову опублікувало Головне управління розвідки Міноборони України.

Зокрема, у розмові військовий рф розповідає про тюремні звички та спроби вирішення конфлікту за допомогою холодної зброї:

  • «Ну, короче, смотри, тувинцы не пошли на вечеруху, и… Мы из-за этого, короче, с вечерухи не уходили долго, ну, типа на плацу стояли. Кел, короче, дежурным стоял, ну, дневальным-дежурным. Его, короче.., пошел за ними. Ну он, короче, побежал, побежал к ним. Чё-то там обматерил что ли их. Короче, начал газовать на них, им это не понравилось, но они пришли», — розповідає росіянин.
  • «Все, они ночью, короче, к нему приходят, такие типа, заточку ему, к шее, подставляют. Все, короче, Кел рассказал, их на губу повезли, хотели на 10 дней, короче, их прикрыть», — із захопленням ділиться історією окупант.
  • «На губу хотели увезти этих двоих. Привезли, короче, их в питер, и там мест нету. Угу. Их обратно привезли на следующий день. Вместо зарядки они в соча (самовільне залишення частини) у*бали. Пошли, короче, в шаурмечку», — завершив росіянин.

Також у ГУР МОУ підкреслили, що за кожен воєнний злочин, здійснений проти України, буде справедлива відплата.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Як повідомляла АрміяInform, українські розвідники оприлюднили перехоплену розмову мешканки рф про обстріли грайворонського району.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2024-06-27 21:16:56

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин