Львівський портал

На Львівщині затримали контрабанду техніки Apple на мільйон гривень

На Львівщині митники виявили в автомобілі мешканки Рави-Руської, яка поверталася з Польщі, незадекларовану техніку Apple. Жінка заховала гаджети у коробках з-під рису та печива. Про це повідомляє Львівська митниця.

43-річна жінка за кермом Dodge Grand Caravan прибула в пункт пропуску «Рава-Руська – Хребенне», повертаючись 25 червня з приватної поїздки з Польщі.

Для проходження митного контролю вона обрала смугу «зелений коридор», призначену для переміщення товарів, що не підлягають письмовому декларуванню та оподаткуванню митними платежами, а також не підпадають під встановлені законодавством заборони або обмеження.

Однак під час огляду салону автомобіля під особистими речами, ящиками з продуктами та засобами гігієни працівники митниці виявили 40 гаджетів Apple: навушники, годинники, комп’ютер, планшети і чотири смартфони інших фірм.

Окрім цього, в автомобілі було 150 кг різноманітних продуктів.

Митники склали два адміністративні протоколи відповідно до ч.1 ст. 483 (Переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю) та ч.3 ст.471 (Недекларування товарів, що підпадають під законодавчі обмеження щодо ввезення на митну територію України) Митного кодексу України.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-06-26 10:44:44

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин