Львівський портал

Шукали дроном: посеред лісу біля Новояворівська знайшли заблукалу бабусю

Рятувальники разом із правоохоронцями чотири години поспіль шукали 74-річну пенсіонерку, яка заблукала в лісі неподалік Новояворівська. Про це Львівському порталу повідомили у Нацполіції Львівщини.

Випадок стався у четвер ввечері, 20 червня. Близько 18:00 до поліції звернулась жінка, яка зараз перебуває за кордоном, і сповістила, що її 74-річна матір заблукала в лісі поблизу Новояворівська. При цьому пенсіонерка погано себе почувала.

До розшуків літньої жінки залучили співробітників усіх служб Яворівського районного відділу поліції та рятувальників. Пошукові групи «прочісували» лісовий масив та обстежували його за допомогою безпілотника.

Як додають у ДСНС, із заблукалою був телефонний зв’язок, проте точне її місцеперебування тривалий час було невідомим. Зрештою знайти пенсіонерку вдалося о 22:18.

«Жінку перебувала в безпорадному стані, спільно з рятувальниками її транспортували до карети швидкої допомоги. Зараз загрози її життю та здоров’ю немає», – йдеться у повідомленні.

Відтак мешканців Львівщини закликають ретельно готуватись до походів у ліс. Заздалегідь вивчайте та розробляйте маршрути, майте зі собою засоби зв’язку, попереджайте рідних та близьких про свої плани. У малознайомих місцях в нагоді стануть карта та компас, а також навички користуватись ними.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-06-21 12:42:43

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин