Львівський портал

Львівщина прощається з чотирма Героями

22 червня Львівщина прощається із чотирма Героями, які загинули захищаючи Україну. Про це повідомили у Львівській ОВА.

Роман Щерба

Народився у Бориславі. У травні 2022 року вступив до лав Збройних сил. Служив у складі Мукачівського прикордонного загону. Загинув воїн 12 червня 2024 року від отриманих травм поблизу Вовчанська, що на Харківщині. Йому було 37 років.

Юрій Тучапський

Уродженець села Монастирець Грабовецько-Дулібівської громади. Став на захист Батьківщини у березні 2022 року. Долучився до лав 65 батальйону територіальної оборони. Був старшим стрільцем-оператором. Загинув 17 червня 2024 року під час виконання бойового завдання неподалік населеного пункта Стельмахівка Луганської області. Юрію було 35 років.

Стефан Лопатко

Родом із села Зарудці Жовківської громади. Із початком повномасштабного вторгнення став на захист країни у складі 101 окремої бригади охорони Генерального Штабу ім. генерал-полковника Г. Воробйова. Виконував бойові завдання на Донеччині. Під час служби неодноразово отримував важкі поранення, однак щоразу повертався до своїх побратимів. Захисник загинув 20 червня 2024 року у віці 33 років.

Северин-Вадим Романів

Житель селища Щирець. Після повномасштабного вторгнення вступив до лав Збройних сил. Мав звання головного сержанта. Загинув військовослужбовець 1 червня 2024 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Чугуїв Харківської області.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-06-22 07:36:24

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин