Україна і світ

Дебати Трампа і Байдена: де дивитися

Фото: Факти ICTV

Дебати між президентом США Джо Байденом та американським політиком Дональдом Трампом відбудуться вранці 28 червня за київським часом. Де дивитися дебати Трампа і Байдена – далі у матеріалі Фактів ICTV.

Дебати Трампа і Байдена – де дивитися

Перші дебати Трампа і Байдена в США заплановані на 27 червня о 21:00 за північноамериканським східним часом (тобто вже 28 червня о 04:00 за Києвом). Вони відбудуться у студії телеканалу CNN в Атланті.

Дивитися трансляцію дебатів Трампа і Байдена можна за посиланням нижче.

Зараз дивляться

Трамп і Байден – як відбудуться дебати

Перші дебати Трампа і Байдена в США відбудуться у студії телеканалу CNN в Атланті.

Дебати в США проведуть ведучі CNN Джейк Таппер і Дана Беш. Вони триватимуть 90 хвилин і включатимуть дві рекламні паузи.

Згідно з попередніми домовленостями, співробітники штабів кандидатів у президенти США не зможуть спілкуватися під час перерв на дебатах Трампа і Байдена.

Водночас відомо, що Джо Байден і Дональд Трамп виступатимуть на одній сцені. Але місце визначатимуть шляхом підкиданням монети.

Мікрофони під час дебатів Трампа і Байдена будуть вимкненими. Зможе говорити лише той кандидат у президенти США, який виступатиме у певну мить.

Нотатками вони не зможуть користуватися, а лише блокнотом, ручкою і пляшкою води. Аудиторії також не буде під час дебатів у США.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-27 22:28:03

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин