Україна і світ

Кріс Пратт та Кетрін Шварценеггер чекають на третю дитину

Актор Кріс Пратт та письменниця Кетрін Шварценеггер очікують на третю спільну дитину. Донька Арнольда Шварценеггера та зірка Marvel вже виховують двох доньок: 3-річну Лайлу Марію та 2-річну Елоїзу Крістіну. Крім того, у Пратта є 11-річний син Джек від попереднього шлюбу з акторкою Анною Фаріс.

Кріс Пратт та Кетрін Шварценеггер знову стануть батьками

Новина про вагітність 34-річної авторки з’явилася після того, як Шварценеггер поділилася знімками з сімейної прогулянки, зазначивши, що вона щаслива проводити час з родиною.

На першому знімку Кетрін стоїть спиною до камери. Вона вдягнена у чорне, і було б важко щось запідозрити, якби не інсайдер, який розкрив, що знаменитість при надії.

Зараз дивляться

Минулої весни дружина Кріса Пратта розповіла про важливість балансу між різними сферами свого життя та необхідність звертатися за підтримкою до близьких. Вона не хоче, як багато хто в соцмережах, переконувати всіх у тому, материнство – це легко.

Кетрін Шварценеггер акцентувала, що не прагне робити все самостійно. Для неї важлива відкритість, коли вона може сказати про свої потреби та отримати допомогу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-01 17:25:04

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин