Україна і світ

Ми були рекрутами на Netflix: де ще покажуть фільм

Документальна стрічка Любомира Левицького Ми були рекрутами вже доступна для перегляду в українському сегменті Netflix. За словами автора картини, також планується прокат за кордоном та вихід на ще одну стримінгову платформу, що дозволить побачити фільм іноземним глядачам.

Стрічка Ми були рекрутами вийшла на Netflix

Любомир Левицький зазначив, що документалку вже встигли переглянути десятки тисяч глядачів у кінотеатрах. Тепер її зможуть побачити військові, що боронять Україну на передовій.

– Ми були рекрутами – це не просто фільм. Це щира та емоційна розповідь про звичайних людей, які стали героями. Вона висвітлює історії про мужність, дружбу та самопожертву. Цей фільм – запрошення приєднатися до історії, до боротьби за кожен день, за кожен момент життя, – акцентував Любомир Левицький.

Зараз дивляться

Нагадаємо, що режисер приєднався до лав документалістів з початку повномасштабного вторгнення. Він вирішив знімати у популярному в США форматі – мокʼюментарі, що поєднує ігрові та документальні елементи. Саме в такому жанрі створена стрічка Ми були рекрутами, героями якої стали бійці Третьої окремої штурмової бригади.

Раніше на Netflix зʼявився оскароносний документальний фільм Мстислава Чернова 20 днів у Маріуполі, що деякий час тримав лідерство за кількістю переглядів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-03 14:57:34