Україна і світ

Алісса Мілано підтримала Україну після атаки 8 липня

Зірка серіалу Усі жінки – відьми Алісса Мілано відреагувала на удар російської ракети по дитячій лікарні Охматдит у Києві. Українці подякували їй за підтримку, та за те, що вона звертає увагу світу на злочини окупантів.

Алісса Мілано підтримала Україну після атаки 8 липня

У своєму Instagram акторка опублікувала фрагмент з матеріалу CNN про атаку росіян на столицю з фото зруйнованого корпусу дитячої лікарні.

Ймовірно, акторці забракло слів прокоментувати цинічну агресію проти дітей, тож вона просто залишила емодзі у вигляді розбитого серця.

Зараз дивляться

Утім, у заголовку підписники могли прочитати, що під час масованої російської атаки постраждав дитячий медзаклад, а в містах України загинула щонайменше 31 людина.

В коментарях фоловери з України подякували Аліссі за те, що вона не мовчить і показує, що коїть країна-терорист.

  • Дякуємо, що поділилися! До цієї лікарні відправляли всіх діток з найскладнішими та рідкісними захворюваннями, такими як рак або муковісцидоз… В Охматдиті було багато дітей з усієї України.
  • Дякую, що підтримуєте Україну! Дякую, що не мовчите!
  • Дякуємо, що поділилися. Будь ласка, продовжуйте пояснювати та нагадувати своїй аудиторії, що світ повинен об’єднатися і зупинити Росію та Путіна! – пишуть українці.

Акторка Джессіка Честейн також відреагувала на обстріл дитячої лікарні. Вона пригадала як була в Україні у 2022 році, зокрема навідала Охматдит, та закликала світ задонатити кошти на підтримку постраждалих дітей та медзакладу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-09 10:07:10