Україна і світ

Куди поїхати на Хмельниччині: 3 локації від Лесі Нікітюк

Ведуча шоу Хто зверху? та єПитання на Новому каналі Леся Нікітюк розповіла, куди поїхати недалеко від Хмельницького з сім’єю для відпочинку. Локації чудово підійдуть для того, щоб відволіктися від рутини та весело провести час.

Куди можна поїхати на Хмельниччині: локації від Лесі Нікітюк

Не секрет, що ведуча полюбляє проводити вільний час із близькими, тому нерідко відпочиває з сім’єю на Хмельниччині, і радить небанальні місця.

Оленяча ферма

Чудове місце, куди поїхати на Хмельниччині з сім’єю – це оленяча ферма. Там сподобається як дітям, так і дорослим.

Зараз дивляться

– У селі Міцівці розташовано парк, у якому ви побачите павичів та оленят. І не просто побачите – вони пасуться просто на галявині поряд з людьми, тож можна погладити та сфотографуватися. Дуже класне місце, і тішить те, що діти так захопилися тваринами, що забули про гаджети, – зазначила Леся.

Палац Орловських

За словами ведучої, величезний маєток зберігся в селі Маліївці. Відомо, що його звів італійський архітектор наприкінці ХVІІІ століття у стилі класицизму.

Поруч із маєтком є парк, через який можна спуститися до штучно створеного водоспаду висотою у 18 метрів. Зірка додала, що там можна скупатися, а холодна вода змиє весь негатив.

Костел святого Йосипа Обручника

У селі Підлісний Мукарів є костел з двома гострими шпилями, виконаний у неоготичному стилі.

– За історією, ця пам’ятка пережила багато чого… Зараз костел гарно відреставрували. Тож можна насолодитись неймовірно красивим вітражним склом, органом та незвичною атмосферою, – запевняє Нікітюк.

Раніше Факти ICTV розповідали про кращі місця для відпочинку на Кіровоградщині. Наприклад, лавандові поля, театр ім. М. Л. Кропивницького та дендропарк.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-22 14:36:08