Україна і світ

Тарас Цимбалюк у компанії Анни Алхім порозважався під пісні росіян

Український актор Тарас Цимбалюк потрапив у скандал після того, як порозважався під пісні російських виконавців.

Тарас Цимбалюк оскандалився через російські пісні

Актор та його обраниця, рестораторка Світлана Готочкіна, провели вихідні у компанії друзів, серед яких була скандальна блогерка Анна Алхім.

Компанія розважалася під пісні російських та білоруських виконавців. Зокрема, лунали треки Земфіри, гурту Леприконсы та Сергія Мазаєва. Варто зазначити, що останній є палким прихильником кривавого режиму диктатора Володимира Путіна.

Зараз дивляться

На це звернула увагу журналістка Аліна Доротюк, опублікувавши для порівняння два відео. У першому Тарас наголошує на важливості української мови та зазначає, що “російська мова несе в собі зло”. У другому ролику можна побачити, як актор відпочиває під російські пісні.

Доротюк зауважила, що кадри з вихідних були опубліковані в Instagram на багатотисячну аудиторію, тому не треба виправдовувати актора, мовляв, відео домашнє, а там всі можуть слухати те, що хочуть.

Факти ICTV звернулися за коментарем до представника Тараса Цимбалюка, однак поки не отримали відповіді.

Нещодавно через російські пісні оскандалилася співачка Гайтана. Вона відіграла концерт у Бішкеку (Киргизстан), на якому заспівала треки мовою країни-агресора. Гайтану розкритикували в мережі, однак свій вибір репертуару вона так і рне прокоментувала.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-22 14:08:08