Україна і світ

Рекорд для демократів: на кампанію Гарріс за лічені години задонатили майже $50 млн

Протягом семи годин американці пожертвували 46,7 млн доларів на передвиборчу кампанію віцепрезидентки США Камали Гарріс. 

Про цей повідомляє пресслужба платформи для збору коштів ActBlue.

На кампанію Гарріс пожертвували майже $50 млн

– Станом на 21:00 за східноєвропейським часом, після запуску кампанії віцепрезидентки Камали Гарріс, її прихильники зібрали $46,7 млн через платформу ActBlue. Це був найбільший день збору коштів у 2024 році. Дрібні донори готові взяти участь у цій виборчій кампанії, – йдеться у повідомленні.  

Зараз дивляться

За інформацією газети The New York Times, 21 липня стало найбільшим днем для онлайн-пожертв на користь Демократичної партії з часів виборів 2020 року. 

Байден оголосив про вихід із передвиборчих перегонів

Нагадаємо, що 21 липня президент США Джо Байден заявив про вихід із передвиборчих перегонів та підтримку віцепрезидентки Камали Гарріс у балотуванні замість нього.

Своєю чергою, Камала Гарріс заявила, що буде боротися за посаду президента.

– Для мене велика честь отримати схвалення президента, і я маю намір заслужити і виграти цю номінацію. До дня виборів залишилося 107 днів. Разом ми будемо боротися. І разом ми переможемо, – заявила вона.

Багато впливових демократів підтримали кандидатуру віцепрезидента Камали Гарріс. Одначе, ані лідери демократів у Конгресі США, ані колишня спікерка Ненсі Пелосі не згадали віцепрезидентку у своїх заявах, в яких хвалили Байдена за його президентство та його рішення піти у відставку.


Джерело: ActBlue 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-22 12:21:05