Україна і світ

У Marvel з’явиться нова ера мутантів: що сказав глава компанії

У кіновсесвіті Marvel настане ера мутантів. Про це заявив президент Marvel Studios Кевін Фейдж, натякнувши на нові історії після виходу картини Дедупл і Росомаха.

У Marvel з’явиться нова ера мутантів: подробиці

Так, після історії Месників, фанати коміксів очікують на появу нових героїв, але тепер зовсім іншого походження. Відомо, що фільм про Дедпула і Росомаху стане першою картиною П’ятої фази Marvel, яку Фейдж назвав “ерою мутантів”.

– Після Дедпула і Росомахи у нас з’явилися персонажі зі світу Людей Ікс, мутанти, до яких ми раніше не мали доступу, – заявив глава Marvel.

Відомо, що кінокомпанія найняла режисерів Голодних ігор, щоб випустити перезавантаження історії Людей Ікс. І хоча про виробництво картин про мутантів ще не оголосили офіційно, більшість персонажів з оригінального всесвіту можуть з’явитися у фільмі Месники проти Людей Ікс.

Зараз дивляться

Очікується, що фанати побачать як давно знайомих персонажів, так і абсолютно нових. Щоправда, поки що без подробиць, адже історія всесвіту перебуває на стадії розробки.

Нагадаємо, що 19 липня з’явився фінальний трейлер Дедпула і Росомахи – прем’єра відбудеться вже 25 липня. Фанати побачать Г’ю Джекмана в ролі мутанта з бакенбардами.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-22 12:16:09