Україна і світ

Женя Фешак висловився про Потапа і Настю Каменських і чому їх хейтять

Радіоведучий Женя Фешак сказав, чи підтримує зв’язок із Потапом і Настею Каменських. Також він висунув свою версію, чому продюсера і співачку нерідко хейтять.

Женя Фешак про Потапа і Настю Каменських

За словами Фешака, він сам не знає, що відбувається з продюсером і співачкою. Каже, деякі вчинки Потапа і Насті його самого дивують і обурюють. Попри це, Женя каже, що як люди – вони класні.

– Я не знаю, що там із ними відбувається. Деякі речі мене обурюють, деякі дивують. Для чого вони робляться – я не розумію… Що зараз відбувається – я не знаю, цілком можливо, що в нього такий маркетинговий хід, – зазначив Фешак.

Також радіоведучий прокоментував те, що Потап віддалився від своїх колишніх колег і підопічних. Деяких він навіть заблокував у соцмережах. Фешак вважає, що є люди, ображені на артиста.

Зараз дивляться

– Я думаю, що насамперед у його колишніх колег є до нього образа щодо грошей. Він був тим, хто тримав усе це, я думаю, що в хлопців із гурту Moзgi велика частка образи на фінансовому ґрунті, – припустив Женя.

Також він не розуміє, чому Потап не залишив гурт. Попри те, що сам продюсер за кордоном, є й інші учасники колективу, які могли б продовжувати їхню справу і заробляти гроші.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-21 17:58:05

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин