Україна і світ

Ектор Хіменес-Браво розповів про вибір бути з Україною

Суддя кулінарного реаліті МастерШеф на СТБ Ектор Хіменес-Браво вважає, що в кожного з нас є два варіанти – вчитися бути патріотом України або жалітися та шукати винних. Також Ектор розкрив, що обирає він.

Ектор Хіменес-Браво про вибір бути патріотом України

На своїй сторінці в Instagram ресторатор вкотре заявив про свою підтримку України у важкі часи. Він зазначив, що його вибір очевидний.

– Мій вибір — бути патріотом України. Мій вибір — прокидатися під сирени вночі. Мій вибір — сидіти без світла, але лишатися тут. Мій вибір — працювати, донатити, допомагати, робити збори та долучатися до них. Поширювати, висловлювати свою думку. Мій вибір — підтримувати дух українців, робити іноді безглузді жарти. Мій вибір — вести дрони хлопцям та їсти борщ в Краматорську, – наголосив Ектор.

Зараз дивляться

Реакція мережі на вибір Ектора Хіменеса-Браво

Підписники підтримали кулінара, нагадавши, що бути українцем – це не лише народитися в Україні та мати громадянство.

  • Ви – приклад для багатьох українців. Ви – колумбієць з великим українським серцем. У вас стільки любові, доброти й тепла. Пишаюся по-справжньому вами, Екторе, і дякую за все, що робите. Слава Україні!
  • Українець – це не та людина, що народилася в Україні! Українець це той, хто любить цю країну, залишається тут попри все, хто робить все заради України! Ви – найсправжніший українець!
  • Ви хоч і не народилися в Україні, але повага до вас як до справжнього українця! Дякуємо безмежно! У кожної людини є вибір – і цей вибір тільки його!
  • Раніше не розуміла чому ви так довго затрималися в Україні після тих країн, в яких працювали до того. Після 2022 все стало зрозуміло. Я була дуже здивована, коли ви повернулися з відпустки в Київ! Я в захваті від того, що ви робили раніше та хочу, щоб якомога більше людей мали б таку позицію та любов, як ви.
  • Ви – приклад для багатьох. І так приємно прочитати в дописі згадку про рідний Краматорськ, де наші герої чекають на підтримку від всіх нас. Разом переможемо!
  • Екторе, тішуся, що є такі люди, як ви! Ви полюбили Україну та українців всім своїм великим серцем. Дякую вам, що допомагаєте ЗСУ. Щиро вірю, що добро переможе зло!

Раніше шеф-кухар вже відповідав усім хейтерам, які не вважають його українцем. Він запевнив, що його серце тут.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-27 17:41:01

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин