Україна і світ

В Одеській області 10-річний хлопчик помер від опіків унаслідок пожежі — Нацполіція

У Болградському районі Одеської області 10-річний хлопчик помер від опіків, отриманих під час пожежі в гаражі. Дитина підпалила сіно, надихалася чадним газом і втратила свідомість. Про це повідомили в поліції.

У гаражі сушилося сіно

Повідомляється, що співробітники територіального підрозділу поліції попередньо встановили, що 10-річний хлопчик бавився в гаражі, де підпалив сіно, що сушилося в приміщенні.

– Дитина надихалася чадного газу і знепритомніла, а через пожежу отримала близько 40% опіків тіла. На жаль хлопчик помер на місці події до приїзду медиків, – ідеться в повідомленні.

Зараз дивляться

Неблагополучна сім’я

Як стало відомо, під час трагедії батьки загиблої дитини перебували на роботі, а за малолітнім наглядав 17-річний брат, який залишив його без нагляду і спав у будинку.

Сім’я, в якій виховується троє неповнолітніх дітей, перебуває на обліку служби у справах дітей, як така, що опинилася в складних життєвих обставинах.

Нещасний випадок

У поліції розповіли, що наразі вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 п. 2 статті 115 Кримінального кодексу України з позначкою “нещасний випадок”.

Повні обставини трагічної події встановлюються.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-21 08:59:08