Україна і світ

Ми у вільних стосунках: Марія Бурмака розповіла про новий роман


Українська співачка Марія Бурмака розповіла про новий роман. Артистка наразі перебуває у вільних стосунках і не збирається виходити заміж.

Що відомо про нові стосунки Марії Бурмаки

Співачка поділилась, що чоловік для неї є важливою людиною, але вона не вважає його своєю родиною. Водночас Марія не виключає, що вони могли б побудувати сім’ю, якби жили разом і ділили спільний побут.

За словами Бурмаки, у вільних стосунках є свої плюси, оскільки між закоханими майже не виникають конфлікти.

Зараз дивляться

– Конфліктних ситуацій не так багато, бо я незаміжня і це не є родина. Родина – це коли люди живуть разом, мають спільний побут, мають якісь конфліктні ситуації. Ми у вільних стосунках. Ми зустрічаємося, проводимо час разом, тому тут ніхто нічого нікому не винен. Ця людина мені дуже дорога, мені приємно проводити з ним час, його жарти – смішні. Якихось моментів, де є конфліктні ситуації – їх просто немає. Мені, до речі, це дуже подобається, – розповіла Марія.

Співачка зазначила, що вже зустрічалася з цим чоловіком 20 років тому, однак тоді парі не вдалося побудувати стосунки.

– Ми вже зустрічалися давно, 20 років тому. Він жив у іншій країні. Не можу сказати, що він повернувся до України, але якийсь час перебуває тут, – додала артистка.

Нагадаємо, що Марія Бурмака двічі виходила заміж за Дмитра Небесійчука та народила йому доньку Ярину. Вдруге співачка розлучилася у 2003 році. У 2022-му Дмитро трагічно загинув під час пожежі у власному будинку.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Марія Бурмака


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-06 11:30:10