Україна і світ

Аркейн 2 сезон: Netflix показав трейлер фінальної глави


Netflix та Riot Games представили перший повноцінний трейлер другого та фінального сезону анімаційного серіалу Аркейн (Arcane), що вийде вже в листопаді цього року.

Аркейн (Arcane) 2 сезон – трейлер

У новому ролику глядачам розповідають про події нового сезону. Також у трейлеру представлено перший трек з офіційного саундтреку.

Пісня Paint The Town Blue створилася в результаті співпраці з виконавицею Ashnikko.

Зараз дивляться

– Хай воно все горить, – йдеться в описі.

Другий сезон стане фінальною главою для Аркейну, що здобув широке визнання та низку престижних нагород. Перший сезон, заснований на грі League of Legends від Riot Games, розповідає про становлення чемпіонок Ві та Джінкс на тлі боротьби між містом-утопією Пілтовером і пригнобленим підземним містом Заун.

Перший сезон Arcane отримав чотири премії Primetime Emmy у 2022 році, включно з нагородою за Найкращу анімаційну програму – перший стрімінговий серіал, який здобув перемогу в цій категорії. Серед інших досягнень – дев’ять перемог на Annie Awards і визнання на церемонії The Game Awards у категорії Найкраща адаптація.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Цієї осені Netflix також потішить шанувальників пригод археологині та авантюристки Лари Крофт. Вже оголошена дата премʼєри анімаційного серіалу Розкрадачка гробниць: Легенда про Лару Крофт (Tomb Raider: The Legend of Lara Croft). На шоу авторів також надихнула серія ігор від компанії Square Enix.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-06 11:14:33