Україна і світ

Діамантова ліга: Магучіх виграла золото у Цюриху, у Геращенко – бронза

Фото: Getty Images

Олімпійська чемпіонка у стрибках у висоту Ярослава Магучіх виграла золото на передостанньому етапі Діамантової ліги у швейцарському Цюриху.

Бронзову медаль на цьому етапі здобула ще одна українка Ірина Геращенко.

Магучіх виграла золото у Цюриху

Для обох українок етап Діамантової ліги у Цюриху став другим після Олімпійських ігор-2024 у Парижі. На попередньому у Лозанні тріумфувала Магучіх із результатом 1.99 м.

Зараз дивляться

Головними суперницями українок були австралійки Нікола Оліслагерс та Елеанор Паттерсон, які здобули срібло та бронзу Ігор у Парижі.

На висоті 1,93 метрів Ірина Геращенко взяла планку з третьої спроби. А ось Ярослава Магучіх після невикористаних двох спроб перенесла планку на 1.96 м.

Оліслагерс та Геращенко не підкорили висоту 1.96 м. Ярослава також намагалася взяти планку 2.01 м, однак не змогла подолати її з трьох наявних спроб. Зазначимо, що змагання у Цюриху супроводжувалися проливним дощем.

Діамантова ліга. Стрибки у висоту

  • Ярослава Магучіх (Україна) — 1.96 м
  • Нікола Оліслагерс (Австралія) — 1.93 м
  • Ірина Геращенко (Україна) — 1.93 м

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У суперфіналі Діамантової ліги в Брюсселі Україна буде представлена двома українками: крім Ярослави Магучіх, яка пройшла туди достроково, там також виступить й Ірина Геращенко. Фінал Діамантової ліги у Брюсселі відбудеться 13-14 вересня.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-06 10:49:38