Львівський портал

Львівщина прощається з двома захисниками

У понеділок, 16 вересня, Львівщина проводжає в останню путь двох військових, які загинули на війні з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

Василь Лаврись

Уродженець Рави-Руської. Старший лейтенант. Із початком повномасштабного вторгнення РФ став на захист України від російських окупантів. Виконував бойові завдання у лавах 41 окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗСУ. За мужність та відвагу був нагороджений низкою державних відзнак.

Руслан Лукницький

Родом зі села Середкевичі Яворівського району. У 2020 році з відзнакою закінчив Національну академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Після завершення навчання підписав контракт із 24 бригадою імені короля Данила. Воював на Луганщині та Донеччині, був призначений командиром взводу.

В той час, коли почалось повномасштабне вторгнення Росії, військовий перебував на фронті. З квітня 2022 року його вважали зниклим безвісти.

Вічна памʼять усім полеглим захисникам!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-16 06:27:01