Україна і світ

Зеленський прибув до Німеччини на засідання Рамштайн: запланована низка зустрічей

Фото: Офіс президента

Президент Володимир Зеленський прибув на авіабазу Рамштайн у Німеччині для участі в засіданні Контактної групи з питань оборони України.

Про це глава держави повідомив у соціальних мережах.

Зеленський візьме участь у засіданні Рамштайн

Зеленський наголосив, шо Україні потрібна рішучість партнерів та засоби, щоб зупинити російський повітряний терор.

Зараз дивляться

— Потрібно, щоб уся зброя з уже оголошених пакетів підтримки нарешті потрапила в бойові бригади. І потрібні сильні далекобійні рішення партнерів, щоб наблизити справедливий мир, якого ми прагнемо, – сказав він.

Президент додав, що візьме участь у засіданні групи. Крім того, у нього заплановані зустрічі з міністрами оборони США та Німеччини Ллойдом Остіном і Борисом Пісторіусом. Окремо Зеленський проведе переговори з канлером ФРН Олафом Шольцом.

Після візиту до Німеччини він вирушить до Італії, де візьме участь у Міжнародному економічному форму Амброзетті та зустрінеться з представниками італійського бізнесу.

Також він повідомив, що візьме участь у переговорах з очільницею уряду Італії Джорджею Мелоні. Він додав: Узгоджуємо позиції з усіма союзниками по G7.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Засідання Контактної групи з питань оборони України відбудеться 6 вересня. Це буде вже 24-та зустріч у форматі Рамштайн.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-06 11:16:48