Україна і світ

Переможець Євробачення 2024 Nemo приїде з концертом в Україну – дата і ціни на квитки

Переможець Євробачення 2024, швейцарський співак Nemo вперше виступить в Україні. Він приїде з концертом до Києва в рамках свого туру.

Коли переможець Євробачення 2024 Nemo виступить у Києві

Про концерт Nemo стало відомо на Atlas United 2024, який проходить з 19 по 21 липня у Києві. Зі сцени музичного фестивалю оголосили, що переможець Євробачення 2024 приїде до України.

Виступ Nemо запланований на 7 березня 2025 року у столичному клубі Atlas.

Зараз дивляться

Фото: Kontramarka

Шанувальники вже можуть придбати квитки на концерт Nemo. За місце у фан-зоні доведеться заплатити 1 300 грн. Місця на балконі вартують від 3 500 до 5 000 грн. 

У рамках європейського туру Break the Code артист приїде до Києва з ексклюзивною програмою. Він виконає нові та  популярні хіти, зокрема й трек The Code, який приніс Nemo перемогу на цьогорічному Євробаченні.

Зазначимо, що Nemo вже довгий час виявляв бажання приїхати до України. Він не лише активно підтримує нашу державу, а й здружився з українськими виконавицями Alyona Alyona та Jerry Heil. За чутками, окрім власних треків, на концерті Nemo презентує спільну роботу з артистками.

Нагадаємо, що у фіналі Євробачення 2024 Nemo здобув перемогу з результатом у 591 бал. Друге місце посів співак з Хорватії Baby Lasagna, а трійку лідерів закрили представниці України Alyona Alyona та Jerry Heil.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-21 11:11:07