Україна і світ

Нічна атака дронами та балістикою: знищено 14 із 20 Шахедів

Фото: Факти ICTV

У ніч проти 10 липня РФ завдала удару по Україні балістичною ракетою Іскандер-М , чотирма керованими авіаракетами Х-59/Х-69 та 20-ма Шахедами.

Атака по Україні вночі 10 липня

Сьогодні вночі росіяни атакували Україну з території тимчасово окупованого Криму однією балістичною ракетою Іскандер-М і чотирма ракетами Х-59/Х-69.

Крім того, з Приморсько-Ахтарська та мису Чауда у Криму окупанти запустили 20 ударних БпЛА типу Shahed-131/136, 14 з яких було знищено силами ППО в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Дніпропетровській, Хмельницькій, Черкаській, Вінницькій та Рівненській областях.

Зараз дивляться

Для їх збиття залучалась винищувальна авіація, зенітні ракетні підрозділи Повітряних сил, розрахунки мобільних вогневих груп Сил оборони та підрозділи радіоелектронної боротьби.

– Ракетами атаковано портову інфраструктуру Одещини. Внаслідок активної протидії три ворожі ракети Х-59/Х-69 та три ударних БпЛА не досягли своїх цілей, – наголосили в Повітряних силах ЗСУ.

Повномасштабна війна в Україні триває вже 868-му добу. За ситуацією в містах можна стежити на інтерактивній карті бойових дій в Україні та карті повітряних тривог в Україні.

Джерело: Повітряні сили ЗСУ

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-10 08:46:08