Україна і світ

Надія Матвєєва розповіла, як підтримує фігуру і поділилася секретами стрункості

Ведуча програм Позивний Надія та Неймовірна правда про зірок на СТБ Надія Матвєєва розповіла, як підтримує свою фізичну форму і чому вважає спорт важливим аспектом життя. 

Матвєєва поділилася секретами стрункості

Надія Матвєєва впевнена, спорт допомагає зміцнити здоров’я, розкласти думки у голові по поличках і додає життєвих сил. Каже, вона займається в будь-яку погоду.

– Я спортом займаюся навіть у спеку. Звичайно це не кардіо-тренування на витривалість. Ходьба у тіні, розтяжка – ідеальний варіант. Ці нехитрі вправи допомагають достатньо навантажити м’язи і не нашкодити серцево-судинній системі. Сама такий підхід практикую і рекомендую. А тіло і розум за таку активність подякують, – поділилася ведуча.

Разом зі спортом Надія дотримуватися здорового харчування – це допомагає їй триматися стабільної ваги.

Зараз дивляться

– Максимальна моя вага була у студентські роки – 70 кілограм. Зараз я притримуюся стабільної ваги і дозволяю собі відхилення від неї на три кілограми. Якщо бачу на вагах щось не те – одразу ж регулюю раціон (більше зелені і білків), тримаю водний баланс і додаю більше спорту, – каже Матвєєва.

При цьому ведуча каже, що не обмежує себе в чомусь і навіть їсть солодке. Головне – міра та правильно побудувати раціон.

– Я будую свій раціон так, щоб їжа смакувала по різному щодня. І солодке, і гірке, і кисленьке, і солоне люблю. Саме різноманіття допомагає не впадати в крайнощі. Воно допомагає наситити організм потрібними елементами і не зациклюватися на продуктах що можуть вплинути згубно на вагу, – додала Матвєєва.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-26 17:07:10