Україна і світ

Франція – Бельгія: де дивитися матч Ліги націй

Фото: Depositphotos

Збірна Франції з футболу та команда Бельгії зустрінуться у межах другого туру групового раунду Ліги націй-2024/25 у дивізіоні A. Гра відбудеться 9 вересня на стадіоні Парк Олімпік Ліонне у Десін-Шарп’є, поблизу Ліона.

Початок матчу – о 21:45 за київським часом.

Матч Франція – Бельгія, де дивитися в Україні та хто покаже гру Ле блю та команди Червоних дияволів у Лізі націй, розповідають Факти ICTV.

Зараз дивляться

Де дивитися Франція – Бельгія

Уболівальники зможуть подивитися гру Франція – Бельгія в прямому ефірі на медіасервісі Megogo, зокрема у розділі Спорт, який входить до пакету Максимальний.

Для Франції та Бельгії це буде другий матч після Євро-2024. За підсумками турніру збірна Франції дійшла до півфіналу, поступившись Іспанії, а Бельгія завершила виступи ще в 1/8 фіналу, програвши саме підопічним Дід’є Дешама.

Перший матч у новому сезоні Ліги націй Франція розпочала з поразки від Італії (1:3), а бельгійці обіграли команду Ізраїля (3:1).

За свою історію Франція та Бельгія зіграли аж 80 матчів: 29 перемог французів, 31 — у бельгійців, а ще 20 зустрічей команди завершили нічиєю.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Востаннє збірні зустрічалися у межах 1/8 фіналу Євро-2024, коли Франція з рахунком 1:0 здолала Бельгію в 1/8 фіналу.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-07 18:16:13