Україна і світ

Світ під загрозою, яку не бачили з часів Холодної війни – розвідки США і Британії

Фото: Факти ICTV

Російська Федерація зараз веде безрозсудну диверсійну кампанію на території всієї Європи. Міжнародний світовий порядок перебуває під найсерйознішою загрозою від часів Холодної війни.

Про це заявили директор Центрального розвідувального управління США Білл Бернс та очільник Секретної розвідувальної служби Великої Британії Річард Мур у матеріалі, опублікованому виданням Financial Times.

Загроза, якої не бачили з часів Холодної війни

– Ми продовжуємо працювати разом, щоб перервати безрозсудну диверсійну кампанію по всій Європі, яку веде російська розвідка, а також цинічне використання нею технологій для поширення брехні та дезінформації з метою вбити клин між нами, – стверджують очільники розвідок.

У матеріалі йдеться, що ЦРУ і MI6 спільно діють заради протистояння російській агресії та війні, яку розпочав кремлівський диктатор Володимир Путін проти України.

Зараз дивляться

Очільники американської та британської розвідок наголошують, що Путіну не вдасться знищити суверенітет і незалежність України.

– Дії Росії є грубим порушенням Статуту ООН і світових норм. Ми далі допомагатимемо хоробрим і рішучим партнерам з української розвідки. Пишаємося і захоплюємося стійкістю, інноваціями та завзяттям України, – зазначили вони.

Білл Бернс і Річард Мур наголосили, що повномасштабна війна Росії проти України дійсно продемонструвала вплив технологій на полі бою.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Однією з загроз також постає Китай, який очільники американської та британської відомств називають головним розвідувальним і геополітичним викликом XXI століття, а також відродженням ІДІЛ.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-07 17:41:27