Україна і світ

Ще немає, але він вже поряд: Буданов про перелом у війні з Росією

Фото: УНІАН

Переламу у війні з Росією ще немає, але він вже поряд.

Про це очільник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов сказав в інтерв’ю письменнику Сергію Жадану для Радіо Хартія.

Жадан нагадав Буданову його слова, коли той в інтерв’ю Forbes, використовуючи футбольну аналогію, сказав, що “зараз рахунок (у війні з росіянами, – Ред.) 1:1 і 70-а хвилина матчу”. На це очільник ГУР зауважив, що “ми там і сидимо”, на 70-й хвилині.

Зараз дивляться

– Я тут переходжу у подієвість. Ми там і сидимо (на 70-й хвилині матчу, – Ред.). Слава Богу, що перелам у бік ворога не стався. Переламу (у війні, – Ред.) ще нема, але це все поряд. Ви правильно розумієте. Не може воно усе життя так тривати, ресурси не є нескінченними: ні в нас, ні в них, – говорить головний розвідник країни.

У силовому блоці в РФ сплановані зміни

Буданов зауважив, що в Росії сплановані перестановки у силовому блоці і за місяць-два ми це побачимо.

– Стосовно російської сторони можу вам сказати: у найближчі два місяці там сплановані заміни серйозні в силовому блоці. Ну, як вони відбудуться, побачимо скоро, не так довго лишилося чекати, – підсумував він.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

До речі, Буданов в інтерв’ю письменнику Сергію Жадану також сказав, що економічні наслідки війни влітку 2025 року стануть болючими для РФ.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-07 17:34:10