Україна і світ

Дружина Володимира Остапчука назвала термін своєї вагітності

Дружина Володимира Остапчука, блогерка Катерина Полтавська розсекретила термін своєї вагітності.

Дружина Остапчука розкрила подробиці вагітності

На особистій сторінці в Instagram Катерина опублікувала серію кадрів з округлим животиком. Блогерка зізналась, що перебуває на 20-му тижні вагітності.

Попри ранній термін вагітності, місяць тому Полтавська відчула перші поштовхи немовля. Вона запевнила, що часто обстежується у лікаря через хвилювання.

Зараз дивляться

– Післязавтра розпочинається 20-й тиждень. Маля почало штовхатися у 16,5 тижнів. Живіт невеликий, мабуть, через вагу та те, що колись там був прес, тому тримається ще, – поділилася дружина Остапчука.

Фото: Катерина Полтавська/Instagram

Також Полтавська розсекретила свою вагу. За словами 24-річної блогерки, вона почала худнути через вагітність, однак зараз все стабілізувалося.

– Коли завагітніла, була 54 кілограми. У першому триместрі схудла до 50,5 кілограмів, Зараз я 52,5 кілограма. Розумію, що все ще попереду, але щоб нарешті побачити 50 кілограмів, треба було завагітніти, – жартома написала Полтавська.

Зазначимо, що про вагітність дружини Остапчука стало відомо вчора, 25 липня. Для Полтавської дитина стане першою, а для Володимира – третьою.

Ведучий має 11-річну доньку Емілію та 6-річного сина Евана від першого шлюбу з Оленою Войченко. З початку повномасштабної війни діти Остапчука разом із мамою проживають в Канаді.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-26 14:36:05