Україна і світ

Тіна Кароль озвучила своє ставлення до пластичних операцій

Українська співачка Тіна Кароль відповіла, чи робила вона пластичні операції. Артистка пояснила, що зараз красу підтримує власними силами.

Тіна Кароль озвучила своє ставлення до пластичних операцій

Так, в Instagram шанувальники співачки поставили їй запитання, чи робила вона підтяжку грудей. Знаменитість просто під час роботи знайшла час, щоб відповісти на запитання і поділитися своїми думками.

– Жодної операції чи підтяжки я не робила. Усе натуральне. Хоча багато говорили про різне. Думки, звісно, завжди приходять, але я якось не наважуюся, і вирішила, що поки я можу це сама фізично все виправити або тримати в тонусі – то так і буде, – відповіла Тіна.

Зараз дивляться

Варто зазначити, що співачка активно займається своїм здоров’ям, особливо за допомогою харчування і фізичних вправ. Наприклад, нещодавно Кароль здивувала складною асаною, та й йогу зірка практикує вже давно. Артистка нерідко показує стійку на голові, і подібні вправи їй допомагають підтримувати форму.

До речі, наприкінці липня Кароль відкрила свій концерт за допомогою появи на водному скутері. Співачка з’явилася на сцену з боку води, чим приємно здивувала фанатів – ефект несподіванки спрацював.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-26 17:12:04