Україна і світ

На Аліну Гросу в Америці напали папараці під час зйомок кліпу на пісню Малинові вуста

Співачка Аліна Гросу презентувала україномовну версію пісні Малинові вуста та кліп до неї. Під час зйомок відео в США з артисткою стався інцидент.

На Гросу в Америці напали папараці

Зйомки кліпу на пісню Малинові вуста відбулися на локації, яка є знаковим місцем для багатьох голлівудських зірок. А саме – у легендарному ресторані Bubba Gump, де знімався фільм Форрест Гамп та в одному з найісторичніших пам’ятних готелів Голлівуду. Там любили гостювати Мерлін Монро і Кларк Гейбл.

Зараз дивляться

У той же момент у цьому місці знімалося багато популярних фільмів за участю Майлі Сайрус, Бреда Пітта, Джонні Деппа, Тіма Бертона, Квентіна Тарантіно та інших. Через це папараці сплутали Гросу з однією з голлівудських зірок, а тому швидко почали її фотографувати.

– У тому ж готелі проходила вечірка, де було багато американських зірок. А коли ми виїжджали, папараці вирішили, що виїжджає хтось із голлівудських зірок, і одразу ж почали фотографувати. Було приємно. Вони зазвичай фотографують спочатку, а потім дивляться, кого. Але на відміну від голлівудських зірок, які трошки втомилися від такої уваги, нам це було дуже приємно, – поділилася Аліна.

Варто зазначити, що кліп на пісню створювався в стислі терміни – лише 10 днів минуло від ідеї до монтажу. Зйомки тривали два дні. Головну роль, крім самої Гросу, виконав актор, з яким артистка вже встигла попрацювати на одному майданчику в Голлівуді. Він має українське коріння, але з дитинства живе в Лос-Анджелесі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-26 16:31:17