Україна і світ

Микола Шапаренко став гравцем матчу

УЄФА відзначив півзахисника Миколу Шапаренка найкращим гравцем матчу Словаччина – Україна у другому турі групового етапу Євро-2024.

25-річний футболіст відзначився двома результативними діями у матчі зі словами – забив гол та віддав асист.

Шапаренко про матч зі Словаччиною

— Найбільша подолана дистанцію в матчі? А як вигравати ігри, стоячи? Не думаю. Мені байдуже, скільки я пробіг, найважливіше – є результат. Це все заради своєї країни, заради команди. Я буду намагатися так кожну гру бігати, – сказав Микола.

Футболіст додав, що команда отримала заслужену критику за гру проти збірної Румунії, сприйняла її та розібрала помилки. Журналісти поцікавилися у Шапаренка й щодо результативної передачі у матчі.

Зараз дивляться

— Під час гри все дуже швидко відбувається, не встигаєш хвилюватися, заб’є він чи ні. Побачив, що Роман виконав гарний рух – дуже пощастило, що передача пройшла, голкіпер не вийшов, а Яремчук забив переможний м’яч, – зауважив гравець.

Цікавим фактом буде й те, що Шапаренко став лише другим гравцем київського Динамо, який забивав за Україну на чемпіонатах Європи. Першим був Андрій Шевченко на Євро-2012.

Нагадаємо, збірна України здобула вольову перемогу над Словаччиною з рахунком 2:1. У синьо-жовтих голами відзначилися Шапаренко та Яремчук.

Наступний матч на стадії групового етапу Євро-2024 Україна проведе проти команди Бельгії 26 червня. З детальним календарем і розкладом матчів Євро-2024 ви можете ознайомитися в нашому матеріалі.

Джерело: Суспільне, УЄФА

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-21 21:17:26

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин