Україна і світ

Буданов розповів слухачам Гарварду про можливість суспільних змін всередині рф

Про це повідомляє Головне управління розвідки МОУ.

Кирило Буданов зазначив, що подолати руйнівний ефект пропаганди кремля всередині рф зможе або якась форс-мажорна ситуація, або дуже тривала системна робота, яка може дати результат лише через кілька десятиліть.


« Для путіна найбільш важливо — це внутрішня стабільність, тому на питання контролю за ЗМІ, питання роботи з соціумом, контролю мас тощо вони витрачають все, що тільки можливо навіть уявити – не тільки кошти. Це, до речі, один з основних аспектів чому рф не йде на нову відкриту хвилю мобілізації. Керівництво рф боїться негативного сприйняття в соціумі. Найімовірніше, так і буде, якщо вони це зроблять », — пояснив Кирило Буданов. 

Начальник ГУР МО України також заявив, що у межах протистояння з агресивною росією є прихильником нероздільного підходу сили і дипломатії.

« Тут неможливий ані корейський, ані молдовський, ані німецький сценарії — усе це не спрацює. Тут має поставитись крапка один раз і назавжди », — наголосив Начальник ГУР МОУ. 

На його думку, нині є всі ознаки руйнації світового порядку, створеного після Другої світової війни. І війна росії проти України — яскраве свідчення того, як одна людина підірвала  систему світової безпеки.

« Або ми всі разом змусимо повернутись до того світового порядку, який був створений і  багато років більш-менш усіх задовольняв, або настав час для нового світового порядку », — підсумував він. 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2024-06-21 21:21:29

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин