Україна і світ

Футболіста збірної Греції Болдока знайшли мертвим у басейні будинку

Фото: Getty Images

Футболіста збірної Греції та Панатінаїкоса Джорджа Болдока знайшли мертвим у басейні будинку, де він мешкав.

Про це повідомляє низка грецьких видань, зокрема Gazzetta.

Помер Джордж Болдок

Болдока знайшли мертвим у басейні орендованого ним будинку в Гліфаді, на півдні Афін.

Повідомляється, що 31-річний футболіст не відповідав на дзвінки дружини, через що та зателефонувала власникові будинку, аби той перевірив оселю.

Власник будинку знайшов Болдока без свідомості у басейні та негайно викликав швидку. Медики намагалися реанімувати спортсмена, але лише констатували його смерть.

Зараз судмедексперти та поліція з’ясовують причину трагічного інциденту. Правоохоронці, зокрема вивчають записи з камер відеоспостереження і збирають свідчення сусідів.

— Ми шоковані, приголомшені втратою нашого Джорджа. Сім’я Панатінаїкоса сумує через його раптову смерть. Ми разом з родиною та близькими Джорджа Болдока, – заявила пресслужба Панатінаїкоса.

Джордж Болдок: що відомо

Джордж Болдок народився у 1993 році в англійському Букінгемі. Однак він мав грецьке коріння по лінії батька, тому потім вирішив змінити громадянство.

У 2017 році він приєднався до клубу Шеффілд Юнайтед, у складі якого провів 219 матчів, з яких 83 в АПЛ. Він забив шість голів та віддав 16 результативних передач.

У Панатінаїкос захисник перейшов минулого літа у статусі вільного агента та встиг провести у складі грецького клубу чотири поєдинки. Свою останню гру Болдок провів 6 жовтня проти Олімпіакоса (0:0).

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

За збірну Греції він зіграв 12 матчів. Однак на матчі у Лізі націй проти Фінляндії та Ірландії його не викликали через травму.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-10 15:01:17