Україна і світ

Нам потрібно показати інший рівень: Ребров перед матчем Україна – Грузія

Фото: УАФ

Збірна України з футболу у п’ятницю, 11 жовтня, проведе матч проти Грузії у межах третього туру Ліги націй сезону-2024/25.

На пресконференції перед матчем Україна – Грузія головний тренер Сергій Ребров розповів про дебютантів команди та налаштування на гру.

Ребров перед матчем Україна – Грузія

— Взагалі, коли формуємо нашу заявку, важливо мати конкуренцію на кожній позиції. Якщо (травму, – Ред.) отримав гравець на якійсь позиції, то ми намагаємося знайти гравця чи кандидата в збірну, який дійсно замінить футболіста на цій позиції. Це дуже важливо, щоб була конкуренція на позиції, мінімум два гравці, – сказав він.

Фахівець вважає, що ті футболісти, яких довикликали в національну команду, на це заслуговують. Він також додав, що дуже важливим є не тільки тренувальний процес, а й те, як вони себе проявлять у грі.

Через поразку у стартових двох матчах Ліги націй проти Албанії та Чехії Ребров наголошує, що команді треба показати інший результат та рівень у жовтневих зустрічах.

— Ми програли перші два матчі й звісно, що нам потрібно показати інший рівень та битися за результат. Звісно, що у товариських поєдинках, ще перед створенням Ліги націй, було легше перевіряти кандидатів у збірну. Але зараз, коли ці матчі стали офіційними, кожна гра національної збірної — це велика подія в нашій країні, – зазначив він.

За його словами, справа “не лише в результаті, але в бажанні, жаги до перемоги, як ми граємо за Україну”.

Він ще раз нагадав про важливість матчів Ліги націй, зазначивши, що це не лише підготовка до відбору на чемпіонат світу, але й ще один шанс потрапити у плейоф відбору на Мундіаль.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, збірна України з футболу у жовтні проведе два матчі у Лізі націй проти Грузії та Польщі. Перша гра відбудеться 11 жовтня у Познані, а 14 жовтня синьо-жовті у Вроцлаві зіграють проти чехів.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-10 17:30:04