Україна і світ

Борються за наше майбутнє: Володимир Ярославський закликав ставати друзями ДШВ


Суддя проєкту МастерШеф на СТБ Володимир Ярославський поповнив лави друзів ДШВ. Він не лише сам допомагає Десантно-штурмовим військам ЗСУ, а й закликає всіх своїх шанувальників наслідувати його приклад.

Володимир Ярославський став другом ДШВ

У проєкту Друзі ДШВ вже дуже багато зіркових амбасадорів. Кожен з них зробив такий вибір, оскільки розуміє – перемогти можна лише разом. Володимир Ярославський – не виключення. Він нагадав, що українські десантники – це справжні герої, які щодня борються за наше майбутнє.

– На цій платформі ви можете підтримувати як конкретну бригаду, так і допомагати усім десантникам разом. Також ви можете робити разовий внесок або щомісячний, – розповів суддя кулінарного реаліті.

Для того, щоби кожен місяць підтримувати Десантно-штурмові війська, можна скористатися функцією автоматичних щомісячних донатів. Ви обираєте напрямок та суму, яку готові регулярно перераховувати на потреби бійців.

– Допомагайте, тому що це важливо! – наголосив Володимир Ярославський.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

На справжніх друзів ДШВ чекають приємні подарунки. До слова, колега Ярославського по проєкту Ектор Хіменес-Браво також є у зірковій спільноті, яка підтримує українських десантників.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-10 15:00:31