Україна і світ

В’ячеслав Узелков дорікнув Марині Боржемській, що через неї 20 років не спілкувався з мамою

Боксер В’ячеслав Узелков дорікнув колишній дружині Марині Боржемській в тому, що нібито через неї він 20 років не спілкувався з мамою.

Чому В’ячеслав Узелков “наїхав” на ексдружину

На особистій сторінці в Instagram боксер опублікував фото з мамою, якій 20 липня виповнилося 75 років. Узелков поскаржився, що протягом 20 років, коли перебував у шлюбі з Мариною Боржемською, він не спілкувався з найріднішою людиною.

– У моєї мами день народження. Їй 75 років, з них 20 років, коли був одружений, я з нею не спілкувався. Висновки робіть самі, – написав В’ячеслав.

Узелков додав, що після розлучення з Боржемською він попросив вибачення у мами та відновив спілкування з нею. Спортсмен наголосив, що ніколи не варто забувати про своїх матусь.

Зараз дивляться

– Після розлучення я з квітами опустив очі, бо боявся подивитись на неї, прийшов і попросив вибачення. Сказав, що мене щось затьмарило. І вона мені відповіла: Славочко, я не ображаюсь, ти ж мій синочок, якого я люблю. Ніколи не забувайте про матусь і не замінюйте їх іншими родинами. Мама завжди на вас чекає і завжди буде любити, – висловився Узелков.

Нагадаємо, що В’ячеслав Узелков та Марина Боржемська прожили в шлюбі понад 20 років. Подружжя розлучилося у 2018 році з гучним скандалом.

Узелков неодноразово різко висловлювався про колишню дружину, а Боржемська розповідала, що терпіла постійний аб’юз та зради.

Фото: В’ячеслав Узелков

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-21 12:43:08