Україна і світ

Тепер навіть приватні чати: Telegram буде модерувати особисті листування


Telegram модеруватиме приватні чати після затримання творця месенджера, Павла Дурова. Тепер адміністрація реагуватиме на поширення забороненого контенту навіть в особистих листуваннях.

Telegram перевірятиме особисті чати

Відомо, що месенджер без будь-якого попередження прибрав зі своєї сторінки з відповідями на популярні запитання формулювання про те, що приватні чати захищені від запитів на модерацію.

Зміни в Telegram відбулися після того, як Дурова затримали у Франції. Серед звинувачень – відсутність модерації для боротьби зі злочинною діяльністю всередині месенджера.

Зараз дивляться

Також і сам Павло заявив про оновлення – у соцмережі X він пообіцяв більше перевіряти контент на платформі.

– Різке збільшення кількості користувачів Telegram до 950 млн полегшило зловживання нашою платформою для злочинців. Саме тому я поставив перед собою мету значно поліпшити ситуацію в цьому плані. Ми вже почали цей процес усередині компанії, і найближчим часом я поділюся з вами більш детальною інформацією про наш прогрес, – зізнався мільярдер.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Тепер користувач Telegram може поскаржитися на контент навіть у приватних повідомленнях – схоже, модерація тепер займатиметься і особистими чатами.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-06 11:52:52