Україна і світ

Володимир Зеленський зустрівся з актором Метью Макконахі – що відомо

Під час візиту до США президент України Володимир Зеленський та перша леді Олена Зеленська зустрілися з голлівудським актором Метью Макконахі, його дружиною Камілою Алвес та першою леді Юти Еббі Кокс.

Зеленський обговорив підтримку України з Метью Макконахі

Під час зустрічі глава держави наголосив на важливості збереження уваги до України та подякував американським зіркам за їхні зусилля і підтримку.

Зеленський розповів про ситуацію на полі бою та в наших громадах, зокрема в Харкові, який постійно тероризують російські окупанти. Також президент наголосив на українському баченні досягнення справедливого миру, основою якого є Формула миру.

Зараз дивляться

Зеленський запропонував Метью Макконахі підтримати українську фандрейзингову платформу United24 амбасадорами якої вже є Алісса Мілано, Міша Коллінз, Imagine Dragons, Гіларі Свенк, Барбра Стрейзанд, Кетрін Винник, Лієв Шрайбер та інші світові та українські зірки.

Зазначимо, що до цього моменту Метью Макконахі публічно не окреслював свою політичну позицію та не висвітлював тему війни в соцмережах. Яке рішення він ухвалив щодо підтримки United24 – наразі невідомо.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-13 11:36:07