Україна і світ

Уругвайський футболіст помер після зупинки серця у матчі Копа Лібертадорес

Фото: Getty Images

Уругвайський футболіст Хуан Іск’єрдо помер через п’ять днів після того, як втратив свідомість під час матчу у Бразилії. Спортсмену було 27 років.

Про це повідомила пресслужба уругвайського клубу Насьйональ, за який виступав футболіст.

Хуан Іск’єрдо помер у 27 років: що відомо

У Хуана Іск’єрдо зупинилося серце під час матчу-відповіді 1/8 фіналу Кубка Лібертадорес проти бразильського Сан-Паулу.

Зараз дивляться

Футболісти відразу ж покликали на поле медиків, після чого Іск’єрдо екстрено доправили до лікарні.

ФК Насьональ оголосив про смерть Іск’єрдо у пості на своїй сторінці у соціальній мережі X, заявивши, що вони в скорботі через його непоправну втрату.

— З глибоким болем і шоком у серці Національний футбольний клуб оголошує про смерть нашого улюбленого гравця Хуана Іск’єрдо, – йдеться у повідомленні клубу.

Захисник помер у вівторок у лікарні Альберта Ейнштейна в Сан-Паулу. Медики повідомили, що він переніс “зупинку серця і дихання, пов’язану з серцевою аритмією”.

Як пише Sky News, у понеділок лікарі повідомляли, що Іск’єрдо перебував у реанімації і досі підключений до апарату штучної вентиляції легенів. Також з’являлися повідомлення, що під час обстеження у футболіста виявили серйозне пошкодження мозку та ,підвищення внутрішньочерепного тиску.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Для Хуана Іск’єрдо це був другий сезон, у якому він захищав кольори Насьйоналя. До того він виступав за клуб Ліверпуль із Монтевідео та допоміг команді завоювати перший чемпіонський rтитул в уругвайській Прімері у 2023 році.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-28 17:47:41