Львівський портал

У Львові відбудеться ярмарок смаку на який з’їдуться виробники із всієї України

Упродовж 8-9 червня у Львові триватиме Львівський ярмарок смаку–2024. Більше 50 виробників з різних регіонів України представлять свою продукцію: мед, хліб, чай, соки, сири, іншу молочну продукцію, пастилу, крупи, олію, джеми, м’ясні вироби та інші харчові продукти. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської обласної ради.

За словами директорки департаменту агропромислового розвитку Львівської ОВА Тетяни Гетьман, мета ярмарку – підтримка малих та середніх виробників органічних сертифікованих продуктів, сироварів та крафтових локальних виробників.

«Окрім широкого асортименту унікальних продуктових товарів, яких не знайдеш в масмаркеті, гостей ярмарку  очікує велика кількість безкоштовних кулінарних і гастрономічних майстер-класів з дегустаціями та цікаві вікторини з розіграшами сиру й органічної продукції. Львівський ярмарок смаку – подія, яка має амбіції перерости в щорічну, адже на Львівщині вона відбуватиметься вже вдруге», – розповіла Тетяна Гетьман.

Відвідувачі також матимуть можливість скуштувати сири-переможці міжнародних та національних конкурсів та познайомитися з виробниками сертифікованих органічних, молочних продуктів із різних куточків України і крафтовими виробниками Львівщини.

Час проведення ярмарку: 11:00 – 19:00 год.

Місце проведення: м. Львів, вул. Коперника, 17, подвір’я Львівського палацу мистецтв.

Вхід – безкоштовний.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-06-06 15:53:36

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин