Львівський портал

У Львові під час конфлікту син зарізав свого батька

У Львові у квартирі на вулиці Франка 44-річний син завдав смертельних ножових поранень батькові. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Повідомлення про закривавленого чоловіка, який перебував на балконі квартири в одному з будинків на вулиці Івана Франка у Львові, надійшло у поліцію 6 червня близько 18.00.

«За вказаною адресою негайно виїхали оперативники кримінальної поліції, слідчі та співробітники інших служб Львівського районного управління поліції №1. На місце події також викликали бригаду медиків», – йдеться в повідомленні.

У квартирі правоохоронці виявили двох чоловіків – 79-річного львів’янина, власника помешкання, та його сина, також жителя Львова віком 44 роки. На тілі старшого були множинні колото-різані рани тіла та поранення черевної порожнини.

Як встановили поліцейські, того дня син приїхав до батька додому і між ними виник побутовий конфлікт. Син декілька разів вдарив батька ножем у різні ділянки тіла, спричинивши травми, від яких той, всупереч зусиллям медиків, згодом помер у лікарні. Сину повідомили про підозру в умисному убивстві. Йому загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-06-07 19:17:26

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин