Україна і світ

Санта Дімопулос виправдалася за спілкування з росіянами

Співачка Санта Дімопулос виправдалася за спілкування з росіянами попри повномасштабну війну, яку розв’язала країна-агресор проти України.

Санта Дімопулос сказала, чому спілкується з росіянами

В Instagram-stories артистка влаштувала рубрику Запитання-відповідь. Так, хтось поцікавився у Дімопулос, яка живе за кордоном, чому вона досі спілкується з росіянами. З початком повномасштабної війни артисти українського шоу-бізнесу обірвали з громадянами РФ будь-які зв’язки, однак зробили це, на жаль, не всі.

Так, Санта сказала, що попри війну, не розділяє людей, для неї найважливіше – добре серце.

Зараз дивляться

Фото: Санта Дімопулос / Instagram

– Тому що я не розподіляю людей на раси, вірування, колір шкіри… Тому що мої друзі, насамперед, люди, які мають правильні орієнтири і добре серце, – зазначила Дімопулос.

Санта додала, що не спілкувалася б із тими, хто виправдовує або підтримує війну, давши зрозуміти, що в її оточенні таких росіян немає.

До слова, нещодавно емоційно до українців звернувся Валерій Харчишин. Лідер гурту Друга ріка висловився про війну, переговори з РФ і толерування всього російського. Артист наголосив, що ні ми, ні наші наступні покоління не повинні забути того, скільки горя принесла Росія нашій країні, зазначивши, що нам не потрібні ні хороші, ні погані росіяни.

Фото: Санта Дімопулос

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-14 12:19:07