Україна і світ

Названо причину звільнення помічника принца Гаррі та Меган Маркл Розкрито причину відходу правої руки принца Гаррі та Меган Маркл зі своєї посади. 14 Серпня, 18:31


Розкрито причину звільнення правої руки принца Гаррі та Меган Маркл зі своєї посади. Як виявилося, Джош Кеттлер пробув на посаді як стажист.

Чому асистент принца Гаррі та Меган Маркл звільнився

Так, королівська пара найняла Джоша незадовго до їхньої поїздки до Нігерії в травні 2024 року. Однак на початку серпня стало відомо, що права рука Гаррі та Меган залишила свою посаду – новина стала справжньою несподіванкою для громадськості.

Ходили чутки про те, що співробітник просто звільнився за власним бажанням, адже у герцога і герцогині останніми роками були проблеми з наймом і роботою з персоналом.

Зараз дивляться

Як виявилося, звільнення Кеттлера було за обопільною згодою. Однак подальші заплановані поїздки з Джошем натякають на те, що ситуація могла стати несподіванкою для сина короля.

– Рішення про розставання було обопільним, обидві сторони погодилися, що така співпраця не підходить, – заявив інсайдер.

До речі, звільнення асистента відбулося перед поїздкою Гаррі та його коханої до Колумбії, де вони зустрінуться з представниками місцевої влади.

Колишній співробітник королівської сім’ї стверджує, що Кеттлер був радий позбутися обов’язків, які на нього поклала сім’я герцога.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Від сина монарха відвертається і його батько – король Чарльз III не відповідає на дзвінки Гаррі. Річ у тім, що герцог хоче попросити у батька повернути йому захист на території Великої Британії, побоюючись за життя дружини і дітей.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-14 18:41:09