Україна і світ

Блогерка з найбільшими вилицями зізналася, чи планує їх позбавитися


Українська блогерка Анастасія Покрещук, що має найбільші вилиці, зізналася, чи планує позбавитися філерів, та чиїм коштом робить усі перетворення із собою.

Анастасія Покрещук про вилиці

Блогерка зазначила, що не планує змінювати форму свого обличчя на догоду підписникам, а от для себе, можливо, колись і зробить це.

– Я і так дивую аудиторію своїм нестандартним мисленням та баченням себе. Так, щоби з метою здивувати – ні. Я просто це відкидаю, а от для себе – можливо, колись і захочу, – припустила Анастасія.

Вона додала, що в такому разі доведеться робити підтяжку шкіри обличчя, яка в її випадку може бути специфічнішою.

Зараз дивляться

Загалом Покрещук зараз практично на 100% задоволена власною зовнішністю. Варто сказати, що спортом вона не любить займатися, а надає перевагу пластиці. У неї, крім обличчя, зроблений прес, сідниці та груди.

Хто платить за операції Анастасії Покрещук

Блогерка заявила, що повністю сама себе забезпечує, а заробляє на рекламі. Суми не розкриває, але зазначила, що на місяць їй потрібно мінімум $4 тис., а краще більше.

Основні витрати — це комунальні послуги для будинку, заправка автомобіля, речі та догляд за собою, який складає чи не найбільшу частину витрат.

– Я стараюся навіть не позичати, тому що я не люблю просити, – поділилася Покрещук.

Блокування свого блогу вона не боїться. За словами Анастасії, після цього її статистика лише поліпшується – приходить більше підписників, рекламодавців та пропозицій щодо співпраці.

Якось Анастасія Покрещук показувала, який вигляд мала до операцій. Попри те, що в коментарях більшість фоловерів сходяться в думці, що на тому треба було зупинитися, сама блогерка вважає, що саме зараз має той вигляд, про який мріяла.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: скрин з інтервʼю

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-10 19:09:46