Україна і світ

Донат як подяка: Григорій Решетник розповів, чому вирішив стати другом ДШВ


Ведучий проєкту Холостяк та Неймовірної правди про зірок на СТБ Григорій Решетник в ефірі телемарафону Єдині новини розповів, чому став другом ДШВ.

Ведучий розмовної студії Вадим Карпʼяк своєю чергою поділився, що особисто він не зміг відмовити у підтримці важливого проєкту. Адже Десантно-штурмові війська викликали повагу в нього з дитинства.

Чому Григорій Решетник став другом ДШВ

Григорій Решетник зі свого боку зазначив, що захоплюється мужністю наших захисників. Оскільки сам не служить, робить все як публічна персона для того, щоби привернути увагу до необхідності донатити на потреби армії.

Ведучий додав, що не лише організовує збори, а й сам системно фінансово підтримує ЗСУ. Тому, не вагаючись, вирішив долучитися ще й до проєкту Друзі ДШВ. До того ж має у своєму колі чимало людей, які служать і в Десантно-штурмових військах, і в інших підрозділах.

– Зустрічаючись із ними, мені аж нескромно говорити про свою професію, про мій вид діяльності. Завдячуючи їм, ми можемо працювати в теплих світлих студіях, коли у тих, кого ми підтримуємо, зовсім інші умови – зізнався Решетник.

На всеукраїнській платформі допомоги десантникам можна навіть оформити автоматичні щомісячні донати. Ви самі визначаєте суму, яка щомісяця буде списуватися з картки, а також бригаду, яку хочете підтримати. Якщо конкретних планів не має – обирайте допомогу війську в цілому. Зараз ДШВ дуже потрібні РЕБи для боротьби з російськими дронами.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Своїх друзів десантники відзначають приємними подарунками. За щомісячні донати від 100 грн дарують цифровий бейдж, від 500 грн – наліпку на авто, від 5 тис. грн – фірмову чашку.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-17 11:14:34