Україна і світ

Ілон Маск зміцнив статус найбагатшої людини у світі Глава Tesla Ілон Маск значно відірвався від своїх конкурентів у списку найбагатших людей у світі. 14 Серпня, 19:06


Глава Tesla Ілон Маск значно відірвався від своїх конкурентів у списку найбагатших людей у світі. Різниця в капіталі між першим і другим місце становить $42 млрд.

Ілон Маск зміцнив статус найбагатшої людини у світі

За даними рейтингу Bloomberg, зараз глава Tesla, SpaceX і X володіє капіталом у $235 млрд. Друге місце за творцем Amazon Джеффом Безосом – $193 млрд.

Індекс мільярдерів
Фото: Індекс мільярдерів/Bloomberg

Трійку лідерів замикає Марк Цукерберг із невеликим відставанням – $188 млрд.

Зараз дивляться

Примітно, що Ілон лідирує навіть на тлі труднощів у веденні бізнесу Tesla. За 2024 рік вартість акцій виробника авто різко впала, та й щомісяця корпорація звільняє співробітників на тлі невдач.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

До речі, боротьба між Маском і Цукербергом відбувається не тільки в рейтингу багатіїв – нещодавно глава Tesla знову заговорив про поєдинок, який так і не відбувся влітку 2023 року. Мільярдер нагадав, що він готовий показати себе на рингу з творцем Facebook у будь-який час і в будь-якому місці. Щоправда, Марк на слова конкурента відреагував скептично. Минулого року Цукерберг попросив не турбувати його через дрібниці, і коли Маск дійсно захоче битися – тоді й буде реакція.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-14 19:10:05