Львівський портал

Львівські ветерани-футболісти з ампутаціями перемогли на найбільшому інклюзивному турнірі Європи

Команда «Покрова АМП» зі Львова перемогла на міжнародному інклюзивному турнірі Helvetia Cup у Швейцарії, зігравши в фіналі з англійським «Евертоном». Про це Львівському порталу повідомили в управління спорту Львова.

«Покрова АМП», перша в Україні футбольна команда, до якої увійшли ветерани з ампутованими кінцівками, здобула перемогу на найбільшому інклюзивному турнірі Європи – Helvetia Cup, який нещодавно проходив у швейцарському місті Сент-Галлені.

«У фіналі міжнародного турніру “Покрова АМП” зустрілась з англійським “Евертоном”. В основний час вирішального поєдинку команди не виявили сильнішого, тож обидва клуби продовжили матч серією пенальті», – йдеться у повідомленні.

Під час пробиття четвертого пенальті тренер та гравець «Евертона», Стівен Джонсон, втратив свідомість, після чого медики тривалий час надавали йому допомогу. Через цю ситуацію представники обох команд і організатори вирішили не догравати матч, присудивши перемогу обом командам.

Нагадаємо, що 14 травня Львівська команда ветеранів здобула перемогу на чемпіонаті Польщі з АМР футболу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-08-14 16:56:21