Україна і світ
Чим замінити панірувальні сухарі: найкращі варіанти Читайте детальніше, чим замінити панірувальні сухарі – в нашому матеріалі. 14 Серпня, 18:29
Інколи виникаємо ситуація, коли рецепт вимагає панірувальних сухарів, а їх виявляється, як на зло, немає на кухні. Або, можливо, ви просто шукаєте нові способи зробити улюблені страви ще цікавішими?
Чим замінити панірувальні сухарі
Є багато гарних способів замінити панірувальні сухарі, і сьогодні я про них вам розповім.
- Почнемо з класики – хліб. Якщо у вас на кухні залишився підсушений хліб, не поспішайте його утилізувати. Просто натріть його на тертці або подрібніть у блендері – і ось вам чудова альтернатива купованим сухарям. Такий домашній варіант не тільки економний, а й дозволяє контролювати свіжість і якість продукту.
- Ще один варіант – кукурудзяні пластівці. Ті самі, що зазвичай ми їмо на сніданок. Вони ідеально підходять для панірування, якщо їх подрібнити. Кукурудзяні пластівці нададуть стравам легкого хрумтіння, яке сподобається і дорослим, і дітям.
- Чим замінити панірувальні сухарі з користю – а як щодо вівсяних пластівців? Вони не тільки корисні, а й чудово підходять для панірування. Пластівці можна залишити цілими, якщо треба додати страві текстуру, або подрібнити для отримання більш гладкої консистенції.
- І нарешті, найпростіший та багатьом відомий варіант – борошно. Ви можете використовувати будь-який його вид: пшеничне, рисове, кукурудзяне або навіть кокосове чи поєднувати для панірування декілька видів борошна. Борошно добре підходить для панірування, особливо якщо його поєднати з яйцем, сметаною чи йогуртом.
Панірувальні сухарі: чим замінити неординарно
А тепер перейдемо до більш цікавих рішень.
Зараз дивляться
- Якщо ви хочете надати стравам особливого аромату, спробуйте замінити панірувальні сухарі меленими горіхами. Волоські горіхи, мигдаль, кеш’ю – їх використовувати для панірування. Горіхи додадуть стравам цікавого смаку і зроблять їх трохи більш хрусткими. До паніровки з мелених горіхів можна додати порівну борошно чи крохмаль.
- Ще одна з незвичних, але смачних альтернатив панірувальним сухарям – кокосова стружка. Вона надасть стравам не тільки хрустку скоринку, але й легкий тропічний аромат, який чудово поєднується з багатьма продуктами. Кокосова стружка ідеально підходить для панірування м’яса птиці, риби чи 1 навіть овочів. Її можна використовувати самостійно або змішати з іншими інгредієнтами, наприклад, з меленими горіхами чи кукурудзяними пластівцями.
- Для тих, хто шукає щось зовсім незвичне, підійде пармезан чи інший твердий сир. Натріть його на дрібній тертці і використовуйте замість панірувальних сухарів. Сир додасть стравам чудового смаку та утворить на поверхні золотисту скоринку, яка не залишить байдужим жодного гурмана. Його можна змішати з борошном чи крохмалем.
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram
Отже, ми вже знаємо чим замінити панірувальні. Спробуйте один із запропонованих варіантів, і можливо, він навіть стане вашим улюбленим. Усім вдалих кулінарних експериментів!
Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-14 18:38:05